Al 30 jaar staan de kinderen van het vierde, vijfde en zesde leerjaar op de planken in de aula van het Montfort college. Gedurende 3 voorstellingen geven ze het beste van hun zelf. Elk kind dat zin heeft om "de planken" te ontdekken, mag en kan meedoen. Grote en kleine talenten, voorspelbare en verborgen talenten, vol bravoure en verlegen talenten, ... want dit alles gaat door zonder audities.

Elk kind is nadien een schitterende ervaring rijker. We bezorgen hun kriebels in de buik wanneer de opvoeringen dichterbij komen, zenuwen die gieren doorheen hun lijfje als ze de scene op moeten. Ze voelen zich trots en groeien als het publiek voor hen applaudisseert!!

De voorstellingen zijn dit jaar gepland op vrijdag 11 februari 2021 en zaterdag 12 februari 2021.

De toneelrepetities worden geleid door een professionele regisseuse, Marleen Vandeput. De zangrepetities worden begeleid door ouders. Ook alle andere taken worden uitgevoerd door ouders en leerkrachten. Elk jaar zoeken we bereidwillige mensen die ons willen helpen bij kledij, decor, public relations, catering, geluid, belichting, muziek, toneelouder, ….

Heb je zin om mee de handen uit de mouwen te steken stuur dan een mailtje naar info@ouderraad-deklinker.be.

Je bent alvast van harte welkom op één van onze 3 voorstellingen!